Totul se întâmplă dintr-un motiv anume / Totul este perfect

Totul se întâmplă dintr-un motiv anume. Totul este perfect. Nimic în Univers nu se întâmplă aiurea. Ceea ce numim noi haos este de fapt un univers structurat de reguli. Totul se întâmplă dintr-un motiv anume. Totul este perfect. Universul este ca un ceas perfect. Abateri zero.

Uneori motivele pentru care ți se întâmplă anumite lucruri le ştii. Altele le afli.  Altele le intuiești. Altele îți sunt neclare. Altele le descoperi cu alte ocazii.

Poți crede că totul în Univers nu are nici o noimă sau poți crede că totul este perfect. Depinde ce alegi. Indiferent ce alegi, Universul funcţionează după regulile sale. Pe care le poți ignora sau respecta. Pe care le poți ignora sau le poți folosi pentru a obţine rezultatele dorite. Faptul că, acum, la această oră, în această zi şi în acest an, citești aceste reamintiri și mai ales ACEASTĂ reamintire, este întâmplător? Sau totul se întâmplă dintr-un motiv anume?

vezi reamintirea precedentă                                                                         vezi reamintirea următoare

TOP