Totul se întâmplă dintr-un motiv anume. Totul este perfect. Nimic în Univers nu se întâmplă întâmplător. Ceea ce numim noi haos este de fapt un univers structurat de reguli. Totul se întâmplă dintr-un motiv anume. Totul este perfect. Universul este ca un ceas perfect. Abateri zero.

Uneori, motivele pentru care mi se întâmplă anumite lucruri le ştiu. Alteori le aflu. Uneori le intuiesc, dar nu sunt sigur. Alteori îmi sunt neclare. Și în unele cazuri le descopăr mai târziu.

Pot crede că totul nu are nicio noimă sau pot crede că totul este perfect. Depinde ce aleg. Indiferent ce aleg, Universul funcţionează după regulile sale. Pe care le pot ignora sau respecta. Pe care le pot ignora sau le pot folosi pentru a obţine rezultatele dorite. Faptul că, acum, la această oră, în această zi şi în acest an, citesc această reamintire, este întâmplător? Sau totul se întâmplă dintr-un motiv anume?

vezi reamintirea precedentă                                                                         vezi reamintirea următoare