Viața merită trăită!

Viaţa merită trăită! Poate nu ai gândit tot timpul aşa. Poate ai avut şi tu momente în care ai spus „La ce folos?”. Poate că şi ție ți-a fost greu sau extrem de greu.

Răspunsurile la unele „De ce?” le ştii deja pentru că le-ai descoperit sau le-ai creat tu pe baza experienţei şi a cunoştintelor tale. Răspunsurile la alte „De ce?” le descoperi prin aceste reamintiri. Răspunsurile la alte „De ce?” le vei descoperi mai târziu. Indiferent cum este acum, viaţa merită trăită.

De ce merită trăită viaţa? Pentru că TU ești VIAȚA! Viața nu este în afara ta. Și nici nu e „ceva” ce trăiești din când în când. Viața este în interiorul tău. TU ești VIAȚA. Viața te trăiește pe tine și tu trăiești Viața. TU ești VIAȚA!

În același timp, răspunsul care te motivează pe tine nu se găseşte în aceste reamintiri. Pentru că tu ești persoana potrivită să îl descopere. Pentru că ceea ce îi motivează pe ceilalţi e posibil să nu te motiveze pe tine. Viaţa merită trăită pentru a împlini misiunea pentru care ai venit pe lume.

vezi reamintirea următoare

TOP